Skilsmisse, samlivsophævelse og bodeling

Skilsmisse, samlivsophævelse, bodeling, ægtefællebidrag

Skilsmisse, samlivsophævelse og bodeling

Skilsmisse eller separation er en svær beslutning. Hos Trolle kan vi sikre, at du kommer videre på den bedst tænkelige måde.

Det er valgfrit, om I vil separeres eller skilles med det samme, men uanset hvad beslutningen er, anbefaler vi, at du starter med at tage en skilsmisseadvokat med på råd.

Hos Trolle har vi stor erfaring på området og sørger for, at skabe ro og overblik i en situation, hvor det kan være svært at holde styr på alt.

Vi hjælper dig bl.a. med at:

  • Blive separeret og/eller skilt
  • Opgøre din og din ægtefælles bodel
  • Værdiansætte aktiver og passiver
  • Sikre at fællesboet bliver delt
  • Sikre at de nødvendige dokumenter bliver oprettet og tinglyst
  • Ægtefællebidrag
  • Særejekompensation

 

Der er nok at forholde sig til efter separation og skilsmisse fra din ægtefælde eller et brud med din samlever. Uanset om bruddet sker i gensidig forståelse, eller du står i konfliktfyldt farvand, kan vi hjælpe med at skabe overblik samt fordele aktiver og passiver.

Sund økonomi er en altafgørende del af et trygt fundament for dit nye liv, og derfor er den vigtig at forholde sig til efter et brud. Du har også andet at tænke på, og derfor er det en stor hjælp at overlade håndtering af processen med beregning og fordeling til os.

Vi opgør formue og gæld ved at indsamle alle oplysninger fra penge- og realkredit- institutter samt forsikrings- og pensionsselskaber.

Desuden sørger vi for, at fast ejendom og andre aktiver bliver værdifastsat.

Vi håndterer alt, der har betydning for din økonomiske situation.

Når der er skabt overblik, sørger vi for, at du får, hvad der tilkommer dig, for vi repræsenterer altid kun den ene part, når vi skal opgøre et fælles bo. Vores mål er, at du opnår økonomisk frihed og tryghed.

Hvis du og din samlever går fra hinanden, kan behovet for rådgivning være det samme, som havde i været gift. Hos Trolle sikrer vi, at i kommer godt videre.

En samlivsophævelse kan være lige så kompliceret som en skilsmisse. Vi anbefaler derfor, at i får rådgivning, så snart samlivsophævelsen er en realitet.

Vi rådgiver dig bl.a. om:

  • Hvordan sameje kan opløses
  • Værdiansættelse af aktiver i sameje

Fra kaos til harmoni

Uanset om du er gift eller samlevende med en partner, er det en god ide, at tage os med på råd fra start af, hvis I vil gå fra hinanden. Så sikrer vi, at du kommer trygt og godt videre.

For gifte og samlevende gælder der forskellige regler. Vi kan navigere i dem alle, uanset om du står foran en separation, skilsmisse eller samlivsophævelse.

Når du lader os tage hånd om din økonomi, kan du holde fokus på andre forhold. Skilsmisse og brud er for mange en turbulent tid, men intet varer ved. Forude venter et andet liv fuld af nye muligheder.

Det er er ikke ligegyldigt, hvordan man bidrager – heller ikke efter en skilsmisse. Hos Trolle hjælper vi med at sikre, at der kommer en fair løsning.

Når du skal skilles, bliver du også nødt til at tage stilling til ægtefællebidrag. Det kan være meget relevant at forhandle ægtefællebidrag, hvis den enes indkomst er meget større end den andens.

Hvis du fra starten afskriver dig retten til ægtefællebidrag, kan du nemlig ikke få den tilbage. Hos Trolle har vi ekspertise i at give den rette rådgivning og hjælpe dig til det bedst mulige udgangspunkt for en forhandling


Advokat (H) - Partner
ANNE VILSLEV PETERSEN
Advokat (H) - Partner
JESPER GAD
Advokat (L)
LONE HOLT RAFN
Advokat (L)
KRESTINA G. HESS
Advokat
CHARLOTTE SØLVBJERG STEIN

Det koster ikke noget at spørge...

Herunder har du mulighed for at sende dit spørgsmål:

Klik her...
Filen er for stor
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.