Retssager

forvaltningsret, retssager, tvister -og konfliktløsning, civile retssager

Retssager

Forvaltningsret

Hos Trolle sikrer vi dig overblik og kompetent rådgivning i forbindelse med forvaltnings –og klagesager.

De danske kommunale og forvaltningsretslige regler kan være komplicerede. Det kræver dyberegående juridisk forståelse, at være på niveau med dem.

Hvis du ønsker, at klage over den kommunal eller forvaltningsretslig afgørelse, er det en god idé at rådføre dig med en advokat. Hos Trolle har vi et team af advokater med omfattende erfaring på området.

Vi hjælper dig bl.a. med:

  • Retssager
  • Rådgivning og bistand angående forvaltningsretslige afgørelser
  • Rådgivning og bistand angående sociale ydelser og rettigheder

 

Hos Trolle har vi i mange år haft fokus på tvisteløsning, og vi har et kvalificeret team til, at føre dig sikkert igennem.

Vores team af erfarne advokater har alle et speciale inden for særlige retsområder. Dermed vil et tvist blive behandlet af den procedureadvokat, der tillige har speciale inden for det område, som sagen vedrører.

Vores bredde af kompetencer gør, at vi hos Trolle altid kan skræddersy det bedste og skarpeste team til den enkelte tvist, uanset dens størrelse og sikre dig en omkostningsbevidst proces.

Vores rådgivning omfatter:

  • Mediation
  • Retssagsbehandling
  • Voldgift

I tilfælde af, at du skulle blive sagsøgt eller selv ønsker at anlægge sag, er det vigtigt, at din sag behandles af en advokat, der har erfaring med at føre retssager.

Hos Trolle har vi advokater med stor kompetence og rutine fra byret, landsret og Højesteret. Hele processen foregår dog i tæt samspil med dig, så du hele tiden ved hvor du står, og hvor din sag forventes at ende.

Ved en civil retssag vil sagens dokumenter altid blive gennemgået ved et indledende møde. Vores advokat foretager derefter en vurdering af din sag, herunder om der er mulighed for, at indgå et forlig, så en retssag kan undgås.

Er dette ikke muligt, udarbejder vores advokat en stævning eller et svarskrift til retten. Når skriftvekslingen er afsluttet, fører advokaten din sag i retten.


Advokat (H) - Partner
ANNE VILSLEV PETERSEN
Advokat (H)
ERIK HEILESEN

Det koster ikke noget at spørge...

Herunder har du mulighed for at sende dit spørgsmål:

Klik her...
Filen er for stor
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.