Bobehandling ved dødsfald

Få overblik over økonomi og regler

Bobehandling ved dødsfald

Ro til sorg og farvel
Et dødsfald i familien er aldrig nemt, uanset om tiden er inde eller ej. Der er også en hel del praktik forbundet med afsked. Hos Trolle hjælper vi dig trygt igennem forløbet.

Når et familiemedlem dør, skal du som efterladt tage nogle vigtige beslutninger ret hurtigt. Hvis du kontakter os umiddelbart efter dødsfaldet, kan vi sørge for, at du tager de bedste beslutninger for dig selv og din familie.

Som arving har du selv ansvar for at få overblik og foretage bobehandling. Hos Trolle hjælper vi med at opgøre det samlede bo efter afdøde ved at realisere alle aktiver og opgøre formue og gæld. Nogle gange er der værdier, arvinger skal dele. Andre gange er der gæld, ingen har lyst til at hæfte for.

Det sker, der er strid om arven, men som regel kommer de efterladte selv til os for at få hjælp til overblik over økonomi og regler.

Vi sikrer en rigtig fordeling af arven, der lever op til testamentet eller til arvelovens bestemmelser, hvis der ikke er et testamente.

Boet bliver altid til et bobestyrerbo, hvis arvingerne ikke kender hinanden, er uenige, eller hvis gælden er større end formuen. Ofte vælger arvinger selv at få os på som bobestyrer af det samlede bo, fordi det giver overblik, tryghed og ro i en ofte tung tid.


Vi har mange års erfaring med håndtering af problemstillinger i forbindelse med dødsfald. Vi bistår med kompetent rådgivning og svar.

Vi hjælper dig bl.a. med:

  • Rådgivning vedrørende valg af skifteform
  • Undersøgelse af arveforhold
  • Kontakt til offentlige myndigheder 
  • Udarbejdelse af opgørelse og selvangivelser

Hos Trolle har vi 3 autoriserede bobestyrere.


Advokat (H) - Partner
SIGURD TROLLE
Advokat (H) - Partner
ANNE VILSLEV PETERSEN
Advokat (H)
ERIK HEILESEN
Advokat (L)
LONE HOLT RAFN
Advokat (L)
DORTE GEEST AAGAARD