Testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt

testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt

Testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt

Testamente og ægtepagt

Fremtiden er uforudsigelig. Hos Trolle kan vi være med til, at sikre at fremtiden starter trygt for dig og dine nærmeste.

Det er en fordel, at have sikret dig selv og dine nærmeste, hvis du eller din partner bliver skilt eller dør. Det er uanset om, i er gift, bor hver for sig, har sammenbragte børn eller er samlevende.

Med udgangspunkt i din situation hjælper vi hos Trolle med, at udarbejde testamente og ægtepagt, der skaber de bedste betingelser for fremtiden.

 Vi hjælper gerne med:

  • Afklaring af din nuværende situation
  • Udarbejdelse af testamente og/eller ægtepagt
  • Gennemgang af nuværende testamente og/eller ægtepagt
  • Tinglysning af ægtepagt
  • Familieret

Når livet er godt, og hverdagen suser afsted, er det ikke rart at tale om hverken skilsmisse eller død. Til gengæld skaber det tryghed og ro at få gjort. Lad derfor gerne os hjælpe med at få udformet en ægtepagt, mens alt er i balance.

En ægtepagt sikrer klare aftaler mellem dig og din ægtefælle, så I begge ved, hvordan I deler jeres værdier, hvis I går fra hinanden, eller den ene af jer går bort.

En ægtepagt kan sikre særeje på hele eller dele af jeres individuelle formue. Den kan også beskytte en familiearv, fx i form af fast ejendom.

Alle mennesker har principielt brug for at tage stilling og få udformet et testamente. Uanset om du er alene, gift eller samlevende og har børn eller ej.

Med et testamente sikrer du nemlig, at det er dig, der bestemmer, hvad der skal ske, når du ikke er her mere. Uden et testamente bliver arveloven sat i kraft, og det er ikke sikkert, den lever op til, hvad du selv ville have valgt.

Det kan være, du vil sikre, at dine børn får særeje på deres arv fra dig, så de ikke skal dele den ved en eventuel skilsmisse. Det kan også være, det er andre end dine børn, der skal arve.

Et testamente sikrer dem, du ønsker, efter den fordeling du har bestemt. Det sikrer også, at både du og din ægtefælle kan blive siddende alene i jeres bolig, når en af jer går bort, selv om jeres fælles børn skal arve.


Advokat (H) - Partner
SIGURD TROLLE
Advokat (H) - Partner
ANNE VILSLEV PETERSEN
Advokat (H) - Partner
JESPER GAD
Advokat (H)
ERIK HEILESEN
Advokat (L)
LONE HOLT RAFN
Advokat (L)
KRESTINA G. HESS
Advokat
CHARLOTTE SØLVBJERG STEIN

Det koster ikke noget at spørge...

Herunder har du mulighed for at sende dit spørgsmål:

Klik her...
Filen er for stor
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.